usluge sanitarne zaštite

 

Usluge

U svojoj djelatnosti koristimo najnovije preparate za poslove dezinsekcije, uvoznog podrijetla, koji su ekološki prihvatljivi, biorazgradivi i bezopasni za toplokrvna bića, te najbolje preparate za dezinfekciju i deratizaciju. Uvozimo preparate za čišćenje na potpuno prirodnoj bazi enzima, bez tragova kemikalija te proizvode na bazi bakterija za pročišćvanje otpadnih voda, crpnih stanica, septičkih jama, mastolovaca i ostalih prostora onečišćenih masnoćom, uljima i drugim organskim opterećenjem.

Također posjedujemo UV lampe za dezinsekciju koje Vas rješavaju letećih insekata bez uporabe insekticida. Lampe su dekorativne, modernog dizajna i jednostavne za uporabu. Okolini su prihvatljive i jedne od najkvalitetnijih lampi na svjetskom tržištu.

Uz ove proizvode, nudimo i široki asortiman za profesionalno suzbijanje štetnika, namijenjen tvrtkama koje se bave DDD-om.

Našu profesionalnost i kvalitetu prepoznale su mnoge uspješne hrvatske tvrtke i ustanove te se nadamo da ćemo svojim uslugama i proizvodima moći doprinijeti i Vašem poslovanju te sanitarnoj zaštiti Vaših objekata i okoline.