usluge sanitarne zaštite

 

Specijalni asortiman

Autor Administrator
Utorak, 12 Kolovoz 2008 01:17
Jedinice u skladu s atex standardima, nepropusne za prašinu, otporne na rasprskavanje, proizvedene od nehrđajućeg čelika idealna su zaštita od letećih insekata u posebno zahtjevnim i potencijalno opasnim uvjetima.

 


Chameleon ® EXG


Jedinica dizajnirana za uporabu u potencijalno eksplozivnim uvjetima npr. rafinerijama šećera, postrojenjima za destilaciju, petrokemijskoj i farmaceutskoj industriji. Prikladna za ATEX zone 1, 2, 21 i 22. Uključuje dvije snažne 18 Watt-ne Quantum BL UV cijevi s DuPont Teflon fluorpolimernom prevlakom i dvije ljepljive plohe. Legura nehrđajućeg čelika i aluminija otpornog na koroziju uz stakleno kućište, s izvrsnom propusnošću UVA zraka, osigurava učinkovitu kontrolu letećih insekata.


Karakteristike:

Visina: 80 cm
Širina: 90 cm
Debljina: 30 cm
Masa: 14,5 kg
Zidno montiranje: 120 m²
Boja: legura aluminija i nehrđajućeg čelika


Chameleon ® 4X4 EX


Jedinica od nehrđajućeg čelika proizvedena u skladu sa ATEX standardima prikladna za uporabu u potencijalno ekspolzivnim atmosferama u područjima klasificiranim kao Zona 22. Nosi oznaku IP65 što omogućava njeno korištenje u vlažnim, prašnjavim i korozivnim okruženjima. Uključuje četiri 40 Watt-ne Quantum BL UV cijevi s DuPont teflon fluorpoimernom prevlakom, ljepljivu plohu, Reflectobakt košuljice te elektronički balast čime je povećana učinkovitost i smanjena potrošnja energije.

Karakteristike:

Visina: 61,5 cm
Širina: 63,5 cm
Debljina: 16,5 cm
Masa: 15,5 kg
Stropno montiranje: 440 m²
Boja: nehrđajući čelik


Chameleon ® 4X4Jedinica s ljepljivom plohom velikog kapaciteta priladna za korištenje u otvorenim industrijskim prostorima. Uključuje četiri 40 Watt-ne Quantum BL UV cijevi s DuPont Teflon fluorpolimernom prevlakom, ljepljivu plohu, Reflectobakt košuljice te elektronički balast čime je osigurana maksimalna učinkovitost uz smanjenu potrošnju energije. Predviđeno je stropno montiranje koje osigurava zaštitu do 440 m² prostora.

Karakteristike:

Visina: 61,5 cm
Širina: 63,5 cm
Debljina: 16,5 cm
Masa: 11,75 kg
Stropno montiranje: 440 m²
Boja: bijela


NemesisTijelo, rešetke i zaštitni dijelovi jedinice u potpunosti su proizvedeni od nehrđajućeg čelika. Otporna je na prskanje i propuh te nosi oznaku IP44. Uključuje dvije 40 Watt-ne Quantum BL UV cijevi s DuPont Teflon fluorpolimernom prevlakom čime je osigurana maksimalna učinkovitost. Predviđena za stropno i zidno montiranje te korištenje kao samostojeća jedinica.

Karakteristike:

Visina: 44,5 cm
Širina: 67 cm
Debljina: 20,5 cm
Masa: 12,7 kg
Zidno montiranje: 40 m²
Viseća / Samostojeća: 480 m²
Boja: nehrđajući čelikChameleon ® 1X2 IPJedinica od nehrđajućeg čelika s oznakom IP66 prikladna za parno čišćena, često ispirana ili korozivna okruženja poput mljekara, klaonica i industrijskih kuhinja. Uključuje dvije snažne 15 Watt-ne Quantum BL UV cijevi s DuPont Teflon fluorpolimernom prevlakom čime je osigurano učinkovito suzbijanje letćih insekata.

Karakteristike:

Visina: 31 cm
Širina: 50 cm
Debljina: 10 cm
Masa: 6,1 kg
Zidno montiranje: 90 m²
Boja: nehrđajući čelik
Ažurirano: Nedjelja, 08 Siječanj 2012 22:31